GBI van Beijeren

GBI van Beijeren


Groothandel voor Bouw & Industrie


Here we go

Er is geen betere raad dan voorraad


Materialen, gereedschap en nog veel meer ruim op voorraad!

Here we go

Voor de enige en echte bouwvakkers


Materiaal, gereedschap voor bouw en industrie en met een gratis bezorgdienst!

Ruim 125 jaar van Beijeren

Van Beijeren bestaat inmiddels al meer dan 125 jaar. Een mooie geschiedenis begonnen in de Hooftstraat 83 te Alphen aan den Rijn. 125 jaar later is de ijzerwarenwinkel in de Hooftstraat in 1988 uitgegroeid tot de groothandel GBI van Beijeren waar u nu klant bent op de Eikenlaan.

Wij staan graag voor u klaar!  

ma t/m do 07.00 - 17.30 uur

vrijdag 07.00 - 17.00 uur

zaterdag 08.00 - 12.00 uur

Niet haalbaar? Maak gebruik van onze 24/7 kluizen

van Beijeren in 1893

Van beijeren 125 jaar.png

GBI Van Beijeren, groothandel voor Bouw & Industrie

Inmiddels is de GBI groep al uitgegroeid tot 8 collega-bedrijven, hiermee hebben wij een landelijk samenwerkingsverband weten op te zetten. Doordat een ieder zijn eigen specialiteiten heeft kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten een nog betere dienstverlening aanbieden.

Door dit samenwerkingsverband worden er ook grote stappen gemaakt op het gebied van automatisering, zo hebben wij inmiddels een zeer uitgebreid ERP-pakket en zijn wij nu bezig om een bestelplatform op te zetten. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor onze mailing.

De speerpunten van GBI Van Beijeren zijn duurzaam ondernemen, een nieuwe website en persoonlijk gemak voor u als klant, wat u onder andere zult merken door:

  • Dag en nacht afhalen van goederen, d.m.v. 24/7 afhaalkluizen
  • Vervoer auto/bus op biogas en terugwinning elektra d.m.v. zonne-energie

Het voor u vertrouwde servicegerichte (mee)denken, een afgewogen assortiment voor bouw- en industrie, de bovengemiddelde voorraad op de vestigingslocatie en onze gratis bezorgdienst (ook op de bouwlocatie) zullen wij uiteraard continueren en verder uitbouwen.

GBI Van Beijeren, groothandel voor Bouw & Industrie