Vragen over uw klus, machines of tools?

Wij staan voor u klaar!

Online Materiaal Beheer

Op elk moment een overzicht en beheer van uw materialen en gereedschappen in een geautomatiseerd systeem? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Een abonnement op ons Online Materiaal Beheer zorgt voor een totale ontzorging van alle gekeurde materialen.

Automatiseer eenvoudig de jaarlijkse keuringen en bewaar alle certificeringen online op 1 plek. De materialen worden bij aanmelding voorzien van een sticker met QR code die is gelinkt aan de online omgeving. Door middel van geautomatiseerde meldingen heeft u hier geen omkijken meer naar en zorgen wij dat de materialen op tijd gekeurd en gecertificeerd zijn.

Samen met u bekijken wij welk abonnement voor uw situatie het meest geschikt is. Dit overleg vindt plaats met een van onze verkoopmedewerkers en/of medewerker TD. Wij begeleiden u en uw collega’s voordat u aan de slag gaat met ons Online Materiaal Beheer systeem en indien nodig trainen wij u en uw medewerkers  (eventueel op locatie). 

Met uw eigen inlogcode ziet u van al uw gereedschap wanneer het gekeurd moet worden en/of gekeurd is. Tevens ziet u  van wie het gereedschap is met de daarbij behorende certificeringen.

In dit systeem staan ook alle certificaten van onze keurmeesters, testapparaten en dergelijke.

Alle gekeurde materialen worden voorzien van: 

  • een sticker met maand en jaartal waarop de volgende keuringsdatum is aangegeven
  • een sticker met uniek nummer en QR code. Deze kunt u makkelijk intikken of scannen zodat u direct ziet of het materiaal gekeurd is.

Alles online geregeld en geen stoffige mappen met papieren documenten meer. 

En belangrijk: altijd up-to-date

Contact

Bezoekadres

Eikenlaan 243 
2404 BP 
Alphen aan den Rijn 

Telefoon : 0172-438039 
Whatsapp : 0172-438039 
Email : verkoop@gbivanbeijeren.nl
Email : info@gbivanbeijeren.nl

GBI Van Beijeren, groothandel voor Bouw & Industrie